Oscarssons Möbel

Design och tillverkning i Småland

OM OSS

Oscarssons Möbel är ett svenskt företag grundat 1986 av Lennart Oscarsson, som också designar möblerna. Vi skapar möbler som passar såväl hemmiljö som kontor och offentlig miljö, alla med rena linjer, enkla former och i gedigna material. Möblerna arbetas fram från idé till färdig produkt i vår fabrik i Småländska Ruda. Vi har ett brett urval av produkter tillverkade i massivt trä kombinerat med slipat stål mm. Vår idé bygger på att hela produktsortimentet skall gå att kombinera.

 

FORM

Våra möbler kännetecknas av det klassiskt skandinaviska. Trä och metall som inbjuder till beröring. Vår passion är vacker, innovativ design med en rejäl dos funktionalism där vi använder levande material som bara blir vackrare med åldern. Vi vet nämligen att en möbel från Oscarssons kommer finnas med dig under många år.

 

SVENSKTILLVERKAD KVALITET IN I MINSTA DETALJ

Där andra satsar på tillverkning utomlands, anstränger vi oss på Oscarssons Möbel för att ge dig den kvalitet du förtjänar på dina möbler. Alla delar är speciellt utformade för att passa in i möbelns helhetsintryck. Precis som vår kvalitetsstämpel säger är varje handtag, krok och beslag detaljer som du bara hittar på en möbel från Oscarssons Möbel, tillverkade av oss själva här i Småland.

 

Därför sätter vi stolt vårt signum på varje möbel vi tillverkar. Vi tror precis som du att kvalitet lönar sig i längden.

 
 
LENNART OSCARSSON
 
 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår